Crest fehérítő matrica

A FOGFEHÉRÍTŐ MATRICÁK GÉLES OLDALÁT TEGYE A FOGAIRA, ÉS HAGYJA HATNI.

A megadott percek száma elteltével húzza le a fogairól. A fogak minden nap egy kicsit fehérebbek lesznek, és a teljes csomag felhasználása után ragyogó fehérek lesznek a fogai. Ezután már csak a fehér mosolyt kell megőriznie minőségi Crest fogkrémmel.

Crest fehérítő matricák

Crest fogfehérítő matrica

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a sárga fogak nem túl vonzóak és a szépség jegyének inkább a mindenki által áhított ragyogó fehér mosoly számít. Ennek elérése érdekében az emberek különféle módszerekkel próbálkoznak, melyek gyakran kudarcba fulladnak és a kívánt hatás nem jelentkezik. Ha Ön is ezek közé az emberek közé tartozik, valószínűleg még nem próbálta az USA-ból származó Crest márkájú fehérítő matricákat. Pozitív hatásukról tanúskodik több száz elégedett szlovák vásárló, néhány magyar és milliók világszerte.

 

Crest fehérítő matricák – garantált út a fehér fogakhoz

A fehérítő matricák az otthoni fogfehérítés legegyszerűbb kellékei. A matricákat egyszerűen felragasztja fogaira, lágyan megnyomja és hatni hagyja őket a megadott ideig a szerint, hogy milyen típusú matricát vásárolt. A végleges fehérítő hatást a fehérítő kúra végén láthatja majd, de a fehérebb fogak első jelei már az első pár nap után is észrevehetők. Egyeseknél már rögtön az első nap első felhelyezése után is jelentkezik a hatás.

A Crest matricák erősen tapadnak a fogakhoz és az applikálás során nem mozognak, mivel az AdvancedSeal (StrongGrip, No Slip) erős tapadás technológiával rendelkeznek. A felhelyezés után bátran zuhanyozhat, vagy sétálhat a kutyával, a matricákat senki sem fogja észrevenni. A matricák eltávolítása után a zselé maradékát kefével és vízzel eltávolíthatja és örvendhet fogai fehérebb árnyalatának.

A fehérítő kúra megkezdése előtt ajánlott lefényképezni a fogsorát, hogy a végén láthassa a különbséget a két mosoly árnyalata között.

 

A fehérítő matricák valóban működnek

Crest fogfehérítő matrica
Crest 3D White Professional Effects

Azt kérdezi, hogy a matricák valóban működnek-e? Valószínűleg még sosem hallott róluk. Szlovákiában már elég ismertek, de még mindig nem olyan népszerűek, mint az USA-ban. Amerikában gyakorlatilag mindenki használja a Crest fehérítő matricákat 15-től 55 éves korig.

A televízióban naponta reklámozzák a Crest márkát és a reklámokban gyakran feltűnik a márka nagykövete, Shakira. Őt talán nem kell bemutatnunk. Rajta kívül sok más híresség is kiáll a Crest márka mellett a különböző rendezvényeken. A Crest a gigantikus és elismert Procter & Gamble vállalat terméke. Ez is jelzi a márka és termékeinek komolyságát, melyek folyamatosan fejlődnek. A Crest fogfehérítő matricák már 21 éve vannak a piacon! Nem egy ismeretlen újdonságról van tehát szó, hanem egy hosszú évek alatt milliók által tesztelt termékről.

2016-ban 9 hónap alatt több mint 34 millió Crest fogfehérítő matricacsomagot adtak el. Ha ezek a tények még mindig nem győzték meg és a hatásra valamint valódi használók tapasztalataira is kíváncsi lenne, nézze meg a már említett hiteles felhasználói és rendszeres elégedett felhasználói ajánlásokat a Bieliace-pasiky.com weboldalon. Ezek az ajánlások a valódi vásárlóktól származnak, akik a webshopon vásároltak és ezután jogukban állt véleményük kifejtéséhez azon kérdőívben, melyet egy független harmadik fél, a heureka.sk küldött nekik. A fehérítő matricákat ott gyakorlatilag az emberek 100%-a csak ajánlani tudja. A matricák tehát működnek, biztonságosan fehérítik a fogakat, az emberek elégedettek velük és ismételten megvásárolják őket saját, vagy ismerőseik használatára.

A Crest márkának ezért nincs szüksége reklámra Szlovákiában. A pozitív vélemény magától terjed az emberek között az ajánlásokon keresztül, ami ezen amerikai márka valódi magas minőségének jele.

A Crest fehérítő matricák nem csak a fogak felszínén hatnak, mint a fehérítő fogkrémek általában. A fogzománc alatt is kifejtik hatásukat és oxidálják a fogak belső színét, amivel garantáltan kifehérítik a fogakat, minek eredményeként a fogak árnyalata megváltozik.

 

Tényleg biztonságos a matricás fogfehérítés?

a Crest márka
Az USA-ban a Crest márka nagykövete a híres énekesnő Shakira

Igen, teljesen biztonságos. A legrövidebb és legpontosabb válasz erre a kérdésre az, hogy ha az Ön fogai egészségesek a Crest matricák használata előtt, nincs ínygyulladása, fogzománca nem károsodott fogszuvasodás vagy egyéb betegségek okán, a matricákkal végzett fehérítő kúra befejezése után is éppolyan egészségesek lesznek mint előtte. Lesz viszont egy eltérés az eredeti állapothoz képest – a fogai végre ragyogóan fehérek lesznek.
A Crest matricákat minden évben milliók használják világszerte (9 hónap alatt 2016-ban 34 millióan az USA-ban és további milliók világszerte). A Crest matricákat elismeri és otthoni fogfehérítésre ajánlja is az Amerikai Fogászok Szövetsége, amely egy jelentős tudományos szervezet. Rajtuk kívül az amerikai fogorvosok (többségük a rendelőjében is árulja a Crest matricákat), szájhigiénikusok és szakemberek is. A Crest matricák 20 éves létezésük óta rengeteg különböző díjat nyertek a színvonalas magazinok, folyóiratok, versenyek, közvélemény-kutatások keretén belül, amelyekről weboldalunkon is olvashat.

 

Az otthoni fogfehérítés sosem volt egyszerűbb

Fehérítő fogkrémek - Crest
A Crest márka kínálatában fehérítő fogkrémeket is találhat

A fehérítő matricák már 20 éve léteznek, de Szlovákiában csak pár éve jelentek meg a piacon. Ez alatt a rövid idő alatt is sikerült viszont sok rajongót szerezniük. Egyesek az USA-ban töltött üzleti út, vagy vakáció során találkoztak velük. A matricák előtt az emberek olyan kevésbé hatékony eszközöket használtak, mint a fehérítő tollak vagy zselével töltött rátétek. A tollaknál szinte minden esetben nullás volt a hatékonyság a rátétek pedig a minimális vagy semmilyen hatás mellett kényelmetlenek voltak. A zselé kifolyt a szájba, keveredett a nyállal és így semlegessé vált.

A fehér fogak eléréséért tett következő erőfeszítés a fehérítő fogkrémek használata, melyek viszont csak a fogak felszínét fehérítik vagy fényesítik és sehogyan nem módosítják a foganyag zománc alatti színét. A Crest fehérítő matricák erre is képesek.

Egyesek a múltban és sajnos néha még jelenleg is a házi „nagymama” receptjei után nyúlnak. A lágy fogzománcot a szódabikarbóna kristályaival súrolják, vagy citrussavakkal kenegetik, melyek maró hatást váltanak ki. Sokszor elhiszik az értelmetlen fogfehérítési ötleteket is mint a banánhéjjal, eperrel való fehérítés, az eper viszont vörös színanyagokat tartalmaz, amelyek erősen elszínezik a fogfelszínt. Hasonlóan értelmetlen ötletek tömkelegét találhatja az interneten. Ne próbálkozzon ezekkel, többet árthat vele mint segítene, fehér fogai pedig biztosan nem lesznek.
Az otthoni fogfehérítés legegyszerűbb és valóban leghatékonyabb módja a Crest fehérítő matricák használata. Elérhető áron kaphatók , nem szükséges több terméket vásárolnia és reménykedni, hogy valamelyik használni fog. Elegendő egy csomag matricát megvásárolni, kifehéríteni a fogakat és kész. A sok előzetes fehérítési próba után fogai végre valóban fehérek lesznek, Ön pedig több ezer elégedett vásárlónkhoz hasonlóan boldog lesz hogy végre rátalált a hatékony termékre.

 

Többet szeretni megtudni a témáról? Olvassa el:
A fehér diéta betartása a fogak maximális fehérségéért,
Hogyan válasszak matricát,
Tanácsok a matricák használatához.