Crest Supreme Professional

Crest Supreme Professional fogfehérítő matricák

A Crest legerősebb fehérítő matricája. Ez a legnagyobb csomagolás, amely 42 alkalmazásra elegendő. A fehérítő matricák otthoni fogfehérítéshez készültek és biztosítják a lézeres szintű professzionális fogfehérítést. A Crest Supreme fogfehérítő matricákat megvásárolhatja a fogorvosi rendelőkben vagy szájhigiénikusoknál. A 3D White széria matricáihoz minden gyógyszertárban, drogériában vagy üzletláncnál is hozzájuthat. Ahogyan valamennyi Crest márkájú matricánál, úgy ezek is otthoni fehérítéshez készültek. Magyarországon a Fogfeherito-matrica.com internetes oldal kínálja őket, ahol megrendelheti őket és kipróbálhatja, milyen is ha az embernek egészséges és gyönyörű fehér fogai vannak szinte ingyen.

A Supreme Professional matricák ezek előtt világoskék-fehér csomagolásban voltak. Néhány év után változott a dizájn és jelenleg sötétkék-ezüst-fehér csomagolással gyártják. A gyártásuk továbbra is folyik és az Egyesült Államok valamennyi fogorvosi rendelőjében árulják. A Supreme fogfehérítő matricák rendkívül népszerűek az USA-ban a Crest egyéb matricáihoz hasonlóan. A Supreme Professional matricák nem tartoznak a 3D White szériához, ezeket külön értékesítik.

Fehérítő matricák vagy fogfehérítés a fogorvosnál?

Az ambuláns fogfehérítés egyszeri alkalom. A zselé egy vagy két órán át van a fogakon. A Crest matricás fehérítés kíméletesebb. Fokozatosan zajlik. A megadott ideig minden nap fel kell helyezni a matricát a fogra és a zselé minden nap hat a megadott ideig a néhány napos kúra alatt. A fogak már az otthoni fogfehérítés néhány napja után láthatóan fehérebbek a kúra végeztével pedig professzionálisan és kíméletesen kifehérednek.

fogfehérítő matricák

Crest Supreme fogfehérítő matricák– összehasonlítás

 

A fehérített fogak ápolása

A fehérített fogakat a megfelelő fogkrémekkel és egyéb dentális segédeszközökkel kell ápolni. Az érzékeny fogakra az érzékeny fogakra szánt fogkrémek használatosak (például Crest 3D WhiteSensitivity). Az érzékenységet nem mutató fogak tisztítására használja például a Crest 3D White BRILLIANCE fogkrémet, amely nem tartalmaz agresszív vegyi anyagokat, hosszú távon is használható és jelentősen elnyújtja a fehérített fogak hatását. A fehér fogak így akár két éven át is fehérek maradhatnak (ez függ pl a genetikától, életmódtól é fogápolástól is). A BRILLIANCE fogkrém naponta 2x használandó vagy minden étkezés után a klasszikus fogkrém helyett. Ezt a fogkrémet, hasonlóan a CrestSupreme Professional matricákhoz megvásárolhatja a Fogfeherito-matrica.com internetes oldalon.

 

Miért a Crest Supreme Professional fehérítő matricák a leghatékonyabbak?

 • a Crest Supreme Professional fehérítő matricák akár 80%-al jobbak mint más márkájú általános fehérítő matricák, ráadásul kár 43%-al hatékonyabbak, mint a Crest 3D White Professional Effects matricák, amelyek a Crest 3D White széria legerősebb matricái (mivel a Supreme matricák 42 matricát tartalmaznak)
 • a Supreme matricák 14%-al hosszabb matricákat tartalmaznak a felső fogakra és 18%-al hosszabb matricát az alsó fogakra, mint a Crest többi matrica-típusa

 

A Crest Supreme fogfehérítő matricák használata

 • 2x naponta 30 percig 21 napon át (vagy 1x naponta
  Crest Supreme fogfehérítő csík
  Crest Supreme fogfehérítő matricák (42 matricát tartalmaznak)

  30 percig 42 napon át)

 • a csomagolás 84 fehérítő matricát tartalmaz (42 matricát a felső fogakra és 42 matricát az alsó fogakra)
 • garantált elégedettség és professzionálisan fehér fogak

 

A Crest matricák ugyan azon összetevőket tartalmazzák, mint amelyeket a fogorvosok a professzionális fogfehérítésnél alkalmaznak. A fogfehérítés ezekkel a matricákkal legalább olyan jó, mint a lézeres fogfehérítés 100.000 vagy akár 150.000 Ft-ért. A Crest fogfehérítő matricák klinikailag teszteltek és nem károsítják a fogzománcot. A matricák használata nem jár semmilyen kockázattal. Fogait teljesen egyszerűen, fokozatosan és otthona kényelmében fehérítheti ki.

 

A Crest az 1 számú márka az USA-ban a fogfehérítés és szájhigiénia terén. Az Amerikai Fogászok Szövetsége, szájhigiénikusok és fogorvosok is ezt ajánlják.