Fogfehérítés otthon

Az új 3D White széria termékei a régebbi. változataik innovációjával jöttek létre. A megújított fogfehérítő matrica, fogkrémek, fogkefék, fogselymek és szájvizek a csúcsminőség kitűnően működő összpontosulását hozzák létre. Nem kell, hogy drága legyen a fogfehérítés. Ráadásul az sem szükséges, hogy fogászati rendelőben kerüljön rá sor. Otthona kényelmében is lehetséges a biztonságos és egyszerű fogfehérítés.

Crest 3D White SENSITIVE fehérítő matricákatA Crest 3D White széria a fogfehérítő matricák széles választékát kínálja. Valóban mindenki a sajátjára talál. A kezdőknek a Crest 3D White Vivid matrica felel meg a legjobban. Ez a matrica a legalacsonyabb szinten fehéríti a fogakat. Valamivel erősebb a 3D Glamorous White matrica. Az igényes vásárlók nagyra értékelik a 3D White Supreme Bright és a Professional Effects matricákat, amelyek professzionális szintű fogfehérítést biztosítanak. Az érzékeny fogúak számára a SENSITIVE White matrica jelent megoldást. A Gentle Routine matrica segít a fogak fehérégének fenntartásában és a fogfehérítés hatásának meghosszabbításában.

Az 3D Glamorous White fogkrém használatával elősegíti, hogy a fogak a lehető leghosszabb ideig fehérek maradjanak.

A Crest fogfehérítő matricák az otthoni fogfehérítés leghatékonyabb és legnépszerűbb eszközei világszerte. Amerikai termékről van szó, ezért rendkívül magas minőségű. A Crest fogfehérítő matricák legszélesebb választékát Magyarországon a Fogfeherito-matrica.com e-shopon találhatja meg.

 

Otthoni fogfehérítés és a fehérítés biztonságossága

 

Az otthoni fogfehérítés a Crest matricákkal biztonságos, a matricák klinikailag teszteltek és nem gyakorolnak negatív hatást a fogzománcra. A fogfehérítés során ragaszkodni kell a használati útmutatóhoz, nem szabad beteg fogakat fehéríteni és akkor minden rendben lesz. Ráadásul érvényes, hogy azon emberek fogai, akik rendszeresen fehérítik őket, tehát megfelelően ápolják őket, sokkal egészségesebbek (szebbek), mint azon embereké, akik nem fehérítik őket. Nem kell tartania az otthoni fogfehérítéstől a Crest matricák segítségével amennyiben fogai egészségesek és nem szenved paradontózistól.

ada crest

 

Idézet az Amerikai Fogászati Szövetség (ADA) által kiadott határozatból:

 

„A használati utasítást és a fogorvos tanácsait betartó, rövid időn keresztül történő otthon alkalmazott fogfehérítés biztonságos és a leghatékonyabbnak tartott fogfehérítési módszer.“